Over mij

Ik ben Gerian Hoefs

Ik heb gewerkt als yoga docente, maatschappelijk werkende en als integratieve therapeute met een eigen praktijk. Het viel me op  dat er veel vraag is naar een manier om anders om te gaan met de drukte, met de hectiek van alledag, er zijn veel stress-gerelateerde klachten. Ik ontdekte dat de training Mindfulness daar een passend antwoord op geeft. Daarom heb ik de vervolgopleidingen tot trainer Mindfulness bij See True gedaan. Ik ben niet meer gestopt met het volgen van opleidingen, workshops, stilte-retraites om me te blijven ontwikkelen tot een waardevolle trainster Mindfulness. Dit heeft o.a. geresulteerd in het lidmaatschap van de beroepsvereniging VMBN, categorie 1.

De aandachttraining maakt een verbinding tussen de westerse nuchterheid (cognitie) en de oosterse (boeddhistische) levenswijsheid (meditatie).

Voor mij is het geven van de training Mindfulness een unieke combinatie tussen meditatie/yoga en coaching. Het verbindt twee, voor mij, belangrijke levensvisies.

Ik geef de training Mindfulness alweer 8 jaar en ik ben enthousiast over wat het brengt voor de deelnemers. Deze aandachttraining werkt: je haalt meer uit je leven! Dit is wat ik graag wil overbrengen en wil delen met iedereen. Ik geef de trainingen op verschillende locaties, ook via DSP-trainingen en via Mindfulonderwijs in Eindhoven en omliggende plaatsen.
Door mijn lidmaatschap van de beroepsvereniging VMBN, cat.1 is het mogelijk de training vergoed te krijgen van de zorgverzekeraar, bij een verwijzing van de huisarts.
Sinds 1 januari 2018 ben ik gestopt met het individueel begeleiden als integratieve therapeute en coach. Ik heb gekozen om me helemaal te richten op het geven van trainingen Mindfulness. De kwaliteiten die ik mede heb ontwikkeld in mijn rol als therapeute wil ik volledig gaan inzetten in mijn trainerschap. Ik doe dit met liefde en plezier, met als therapeutische kwaliteiten luisteren zonder oordeel, respect, acceptatie, empathie en oplossingsgerichtheid. Naast mijn therapeutische kwaliteiten is ook mijn levenservaring een wijsheid die ik gebruik.

Mijn lidmaatschappen

“Laat de bloesem van compassie groeien
in de aarde van vriendelijkheid
besprenkeld met het frisse water van medevreugde
in de koele schaduw van gelijkmoedigheid”.